ue.harran.edu.tr adresine giriş hakkında açıklama...
ue.harran.edu.tr adresinde bulunan Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) aktif edilmiştir. Uzaktan öğretim yolu ile verilen derslere kayıt yapmış olan öğrenciler sisteme giriş yaptıklarında Dersler sekmesi altında kayıt yaptırdıkları derslerin materyallerine ulaşabilirler. Canlı yayın kayıtlarının linkleri ilgili haftanın Cuma akşamı sisteme konulacaktır. Sisteme ilk giriş yaptıktan sonra şifrenizi ve e-posta adresinizi güncellemeyi unutmayın.

Sisteme İlk Giriş Bilgileri:
Kullanıcı Adı: Öğrenci numaranız
Şifre: Haruzem1*

ÖNEMLİ NOT: Bilgilerinizi değiştirme için sisteme giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan isminizin üzerine tıklayın. Açılan sekmede Tercihler yazısına tıklayın. Açılan sayfada Profil Düzenle ve Şifre Değiştir linklerinden e-posta ve şifrenizi değiştirebilirsiniz.

SERTİFİKA PROGRAMLARI

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ

Şifreniz: Haruzem1*
Giriş yaptıktan sonra e-posta adresinizi ve şifrenizi güncelleyiniz.

KILAVUZLAR