Değerli öğrenciler,
Uzaktan eğitim yoluyla yürütülecek olan yaz okulu sistemi aktif edilmiştir. Yaz okulu ile ilgili tüm kılavuz ve duyurulara üst menüde yer alan "Yaz Okulu" menüsünden erişebilirsiniz. Sistemi kullanmaya yönelik kılavuzları okumanız oldukça önemlidir.
Yaz okulu dersleri senkron (canlı) olarak işlenecektir. Canlı ders programlarına "Yaz okulu" menüsünde yer alan "Ders programları" menüsünden erişebilir ve her ders için gerekli bağlantı linkine ve şifresine yine bu menüden ulaşabilirsiniz. Canlı yayın linklerinde ders yürütücüsünün adının karşısında yer alan giriş linkine tıklayarak derse giriş yapınız. Aynı zamanda işlenen derslere ilişkin ders materyallerine, ders duyurularına ve ödevlendirmelere öğrenme yönetim sisteminden ulaşabileceksiniz.

Öğrenme Yönetim Sistemi linki: http://ue.harran.edu.tr/

Öğrenme yönetim sistemine giriş şifrenizi unuttuğunuzda veya sıfırlayamadığınızda, duyurular sayfamızda yer alan Şifre Güncelleme Duyurusunu okuyarak gerekli maili göndermeniz gerekmektedir. Mailiniz incelenerek şifreniz sıfırlanacaktır.

Yaz okulu sürecinde karşılaşabileceğiniz diğer problem durumlarında mesutyildirim@harran.edu.tr veya serafettinyilmaz@harran.edu.tr adreslerine mail gönderebilirsiniz.

Hepinize başarılar dileriz.
HARUZEM MÜDÜRLÜĞÜ

Diğer Haber Başlıkları

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ

ÖYS: ue.harran.edu.tr
Şifreniz: Haruzem1*
Giriş yaptıktan sonra e-posta adresinizi ve şifrenizi güncelleyiniz.

KILAVUZLAR