Tüm Öğrencilerimize Duyurulur!

SevgiliÖğrenciler,

Harran Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARUZEM) bünyesinde yüz yüze veya uzaktan öğretim yoluyla yürütülmekte olan A
tatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, Yabancı Dill I derslerine yönelik olarak yaklaşık 7500 öğrencinin katılacağı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları 17 Kasım 2018 Cumartesi Günü 14.30'da olmak üzere toplam tek oturum halinde yapılacak ve 90 dakika sürecektir.

Bu sınavlara girebilmek için öğrencilerimizin Harran Üniversitesi Sınav İşlemleri Sistemine (http://sis.harran.edu.tr) girerek ilgili sınav için 23 Ekim 2018 Salı Saat 17:00’ye kadar sınav yeri tercihinde bulunması gerekmektedir. Öğrencilerimizde sisteme kayıtları yapılmış olup giriş yaparak Sınava Gireceği İlçe ve Bina tercihlerinde bulunabilirler. Öğrencilerimizin giriş yapabilmeleri için;

Kullanıcı adları: Öğrenci Numarası
Şifreleri: OBS Şifresi (obs.harran.edu.tr)

olarak belirlenmiştir. Engelli olan öğrencileirimizin için özel bölüm açılmış olup engel bilgilerini girmeleri halinde sınav kitapçıkları ve yerleri kendilerine özel olarak hazırlanacaktır. Öğrencilerimizde sisteme kayıtları yapılmış olup giriş yaparak Sınava Gireceği İlçe ve Bina tercihlerinde bulunmamaları halinde sistem tarafından otomatik olarak birimlerinde sınava girmeleri sağlanacaktır.

Sınav tercihleriniz onaylandıktan sonra 31 Ekim 2018 -6 Kasım 2018 tarihleri arasında sis.harran.edu.tr adresinden "SINAV GİRİŞ BELGELERİNİZİ" alabileceksiniz.

Şimdiden başarılar dilerim.

Selam ve saygılarımla.

Dr. Öğr. Üyesi DURSUN AKASLAN

Uzaktan Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü

haruzem@harran.edu.tr

Tel: 0.414. 318 30 33

Şifreniz: T.C. Kimlik Numaranız
Giriş yaptıktan sonra e-posta adresinizi güncelleyiniz.

ÖNLİSANS = 30 TL
LİSANS = 45 TL

Vakıfbank ATMè
Ödemelerè