SevgiliÖğrenciler,

Harran Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARUZEM) bünyesinde yüz yüze veya uzaktan öğretim yoluyla yürütülmekte olan A
tatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, Yabancı Dill I derslerine yönelik olarak ı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi - Ortak Dersler - Yarıyıl Sonu (Final) Sınavları 22 Aralık2018 Cumartesi Günü 14.30'da olmak üzere toplam tek oturum halinde yapılacak ve 90 dakika sürecektir.

Bu sınavlara girebilmek için öğrencilerimizin Harran Üniversitesi Sınav İşlemleri Sistemine (http://sis.harran.edu.tr) girerek SINAV GİRİŞ BELGESİ'nin çıktılarını almaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin sınava girecekleri, BİNA, SALON ve SIRA NUMARASI belirlenmiş olup öğrencilerimizin SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ görebilmek için;

Kullanıcı adları: Öğrenci Numarası
Şifreleri: OBS Şifresi (obs.harran.edu.tr)

olarak belirlenmiştir. Engelli olan öğrencileirimizin için özel bölüm açılmış olup engel bilgilerini girmeleri halinde sınav kitapçıkları ve yerleri kendilerine özel olarak hazırlanacaktır.  Sınav Giriş Belgelerinizin çıktısını alabilmek için profil bilgileriniz için bir adet fotoğraf yüklemeli ve onaylamalısınız.

Uyarı: Birden fazla bölüme kayıtlı öğrenciler HARUZEM'i ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Şimdiden başarılar dilerim.

Selam ve saygılarımla.

Dr. Öğr. Üyesi DURSUN AKASLAN

Uzaktan Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü

haruzem@harran.edu.tr

Tel: 0.414. 318 30 33

Şifreniz: T.C. Kimlik Numaranız
Giriş yaptıktan sonra e-posta adresinizi güncelleyiniz.

ÖNLİSANS = 30 TL
LİSANS = 45 TL

Vakıfbank ATMè
Ödemelerè