Tüm görevlilere duyurulur!
Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Harran Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARUZEM) bünyesinde yüz yüze veya uzaktan öğretim yoluyla yürütülmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, Yabancı Dill I derslerine yönelik  2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yaıryıl Sonu Sınavları 22 Aralık 2018 Cumartesi Günü 14.30'da olmak üzere toplam tek oturum halinde yapılacak ve 90 dakika sürecektir.

22 Aralık 2018 Cumartesi Günü 14:30’da gerçekleştirilecek olan HARUZEM 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Yaryıl Sonu Sınavı görevlendirme sonuçları açıklanmıştır. Bu sınavlarda görevlendirilen akademik ve idari personelimiz Harran Üniversitesi Sınav İşlemleri Sistemine (
http://sis.harran.edu.tr) giriş yapmak süretiyle HARUZEM Yarıyıl Sonu Sınavı için görevlerini görebilir, kabul veya iade edebilirler.  Sınav görevlerinizi  21 Aralık 2018 tarihine kadar onaylamanız gerekmektedir. Sınav Görevlendirme Onayını yapmayan personelimizin görevlerini iade ettikleri varsayılacaktır. Sınav Görevlendirme Belgenizin çıktısını alabilmek için profilinize bir adet fotoğraf yüklemeleri ve fotoğrafınızı onaylamanız gerekmektedir.

Harran Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARUZEM) bünyesinde uzaktan ve yüz yüze öğretim yoluyla okutulacak derslerin merkezi olarak yapılacak olan sınavlarında fiilen görev yapan personele oturum başına ödenecek tutarlar Üniversitemiz Yönetim Kurulu tarafından 10 Ekim 2018 tarihli ve 2018/26/08 sayısı ile kabul edilmiş olup;

olarak belirlenmiştir. Herhangi bir göreviniz bulunmuyorsa 21 Aralık 2018 tarihine kadar aşağıdaki binalarda görev almak için tercihte bulunabilirsiniz.

• MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİNASİ, HALİLİYE, ŞANLIURFA
  • VİRANŞEHİR MESLEK VE SAĞLIK YÜKSEKOKULU, VİRANŞEHİR, ŞANLIURFA
  • HİLVAN MESLEK YÜKSEKOKULU, HİLVAN, ŞANLIURFA
  • SURUÇ MESLEK YÜKSEKOKULU, SURUÇ, ŞANLIURFA
  • SİVEREK UYGULAMALARI BİLİMLER FAKÜLTESİ, SİVEREK, ŞANLIURFA

22 Aralık 2018 Cumartesi Günü 14:30’da gerçekleştirilecek olan HARUZEM 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Yarıyıl Sınavı Sonu görev talepleri için Sınav İşlemleri Sistemi (http://sis.harran.edu.tr) ziyaret ederek “Görevli İşlemleri Sistemine” giriş yapmalısınız.  Eğer üyeliğiniz yoksa üyelik için birim sekreterlerinizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Şimdiden başarılar dilerim.

Selam ve saygılarımla.

Dr. Öğr. Üyesi Dursun AKASLAN
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü

Yarıyıl Sonu Sınav Yeri ve Görevi Tercihleri başlamış olup 06 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecektir.

Uzaktan Öğrenim Ücreti: 14,25 TL
Ders Materyali ve Materyal Ücreti: 5,75 TL