2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Ortak Dersler (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I ve Yabancı Dil I (İngilizce)) Ara Sınavı 22.11.2019 Cuma günü saat 14:00’da hem uzaktan hem de yüz yüze öğretime dahil olan öğrenciler için tüm üniversitede ortak olarak gerçekleştirilecektir. Sınav salon listeleri fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları tarafından asılmaktadır. Ayrıca TC kimlik ve öğrenci numaranızı girerek sınav giriş bilgilerinizi öğrenmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Sınav Hakkında Dikkat Edilecek Hususlar:

- Sınav girmek için herhangi bir giriş belgesine ihtiyaç yoktur.
- Sınava gelirken mutlaka yanınızda öğrenci kimlik kartı veya onaylı öğrenci belgesi bulundurunuz.
- Sınava mutlaka sizin için belirlenmiş olan salon ve sırada girmelisiniz.
- Kısa sınav soruları, Ara Sınav soruları ile birlikte verilecektir.

- Atatürk İlkeleri ve İnkılapları I dersi için sınava kadar işlenmiş tüm konular sınava dahildir.
- Türk Dili I dersi için sınava kadar işlenmiş tüm konular sınava dahildir.
- Yabancı Dil I (İngilizce) dersi için 8. Hafta (Simple Present Tense) hariç sınava kadar işlenmiş tüm konular sınava dahildir.

NOT: Sınav haftaları boyunca sanal sınıflarda ÖYS üzerine yüklenmiş olan Çözümsüz Alıştırma Soruları çözülecektir.

NOT: Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri için sınav iki seans olarak yapılacaktır. Sabah seansı saat 10:00'da yapılacak ve 1. sınıf öğrencileri katılacaktır. Öğleden sonra seansı saat 14:00'da yapılacak ve alttan alan öğrenciler katılacaktır. Lütfen yukarıdaki linkten sınav giriş bilgileriniz kontrol ediniz.

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ

ÖYS: ue.harran.edu.tr
Şifreniz: Haruzem1*
Giriş yaptıktan sonra e-posta adresinizi ve şifrenizi güncelleyiniz.

KILAVUZLAR