Yüz Yüze Sınava Girecek Öğrenci Listesi ve Salonlar

Online Sınava Girecek Öğrenci Listesi

Not: İlan edilen listelere göre sınavlara girmek öğrencilerin sorumluluğundadır. Lütfen listelerde belirtildiği şekilde bütünleme sınavlarınıza giriniz.

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (MOODLE)

*Giriş linki: ue.harran.edu.tr
*Öğrenciler için kullanıcı adı ve şifre, öğrenci otomasyon sistemi (OBS) giriş bilgileriyle entegre çalışmaktadır. OBS'de yaptığınız şifre değişikliğinde moodle şifreniz de otomatik olarak değişmektedir.
(Giriş yaptıktan sonra e-posta adresinizi kontrol ederek gerekiyorsa güncelleyiniz)
*Ödev türü sınavlar öğrenme yönetim sistemi üzerinden yapılmaktadır.

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRETİMSEL DÜZENLEME TALEP FORMU

Değerli öğrenciler,
Uzaktan eğitimde erişilebilirliği artırmak amacıyla sizlerden gelen talepleri önemsiyoruz. Bu nedenle aşağıda yer alan linke tıklayarak uzaktan eğitim sürecinde derslere ve sınavlara yönelik taleplerinizi içeren kısa formu doldurabilirsiniz.