GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ, MERKEZİ SINAV, UZAKTAN ÖĞRETİM
Üniversite Senatomuz tarafından 17/01/2018 tarihinde uzaktan öğretim veya yüz yüze yoluyla verilecek olan Türk Dili II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Yabancı Dil II (İngilizce) derslere ilişkin ölçme değerlendirme faaliyetleri amacıyla yapılacak olan ara sınav, yarıyıl sonu sınavı ve bütünleme sınavlarının yüz yüze, yazılı ve merkezi bir sınav şeklinde yapılması kararlaştırılmıştır.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yüz yüze ve/veya uzaktan öğretim yoluyla verilmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Yabancı Dil (İngilizce) II ve Türk Dili II derslerinin ara sınavları 30 Mart 2018 tarihinde Cuma günü 09:30'da başlayacak ve 11:00'da sona erecektir.

Müdürlüğümüz tarafından 13 Mart 2018 saat 14:00'da Uzaktan Öğretim, Merkezi Sınav ve Görevli İşlemleri Sistemi hakkında tüm personel ve öğrencilerimizin bilgilendirilmesi için İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Konferans Salonu tahsis edilmiş olup tüm öğrencilerimiz ve personelimiz davetlidir.

Yarıyıl Sonu Sınav Yeri ve Görevi Tercihleri başlamış olup 06 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecektir.

Uzaktan Öğrenim Ücreti: 14,25 TL
Ders Materyali ve Materyal Ücreti: 5,75 TL