VAKIFLAR BANKASI, EMNİYET CADDESİ ŞANLIURFA ŞUBESİ
Öğrencilerimizin ders materyali ve materyal ücretini;

T.C. VAKIFLAR BANKASI
EMNİYET CADDESİ ŞANLIURFA ŞUBESİ
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

IBAN
TR77 0001 5001 5800 7306 9722 78

hesap numarasına yatırmaları yeterli olup  AD SOYAD T.C. KİMLİK NUMARASI HARUZEM DERS MATERYALİ VE MATERYAL ÜCRETİ şeklinde açıklama yazmaları önemlidir.  Örnek olarak, DURSUN AKASLAN 37123455680 HARUZEM DERS MATERYALİ VE MATERYAL ÜCRETİ şeklinde açıklama yapmanız gerekmektedir.

ÜÇ DERS İÇİN DERS MATERYALİ VE MATERYAL ÜCRETİ:
Türk Dili II, Yabancı Dil II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerinin tümünü uzaktan öğretim yoluyla almak için ders kaydı yapmış bulunuyorsanız yatırmanız gereken ücret 15 TL olmalıdır.

İKİ DERS
İÇİN DERS MATERYALİ VE MATERYAL ÜCRETİ:
Türk Dili II, Yabancı Dil II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerinden herhangi ikisini uzaktan öğretim yoluyla almak için ders kaydı yapmış bulunuyorsanız yatırmanız gereken ücret 10 TL olmalıdır.

BİR DERS
İÇİN DERS MATERYALİ VE MATERYAL ÜCRETİ:
Türk Dili II, Yabancı Dil II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerinden herhangi ikisini uzaktan öğretim yoluyla almak için ders kaydı yapmış bulunuyorsanız yatırmanız gereken ücret 5 TL olmalıdır.

Ders materyal ücreti ve materyal ücretini yatırdıktan sonra UE.HARRAN.EDU.TR ortmanda yer alan elektronik materyallerin kullanımı için hesbanız oluşacaktır. Hesabınızın oluşturulup bilgilendirme yapılabilmesi için lütfen Öğrenci Bilgi Sisteminde yer alan e-posta adresinizi ve telefon numaranızı güncelleyiniz.

Öğrenim Ücreti, Ders Materyali ve Ders Materyali Ücreti Yatırma Süresi, Uzaktan ve Yüzyüze Ders Kayıt Süreleri 28 Eylül 2018 - 17:00'a kadar uzatılmıştır.

Öğrenim Ücreti: 14,25 TL
Ders Materyali Ücreti: 5,75 TL