Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından uzaktan veya yüz yüze verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II ve Yabancı Dil II derslerinin Ara SınavI 30 Mart 2018, Yarıyıl Sonu 1 Haziran 2018 ve Bütünleme Sınavı 8 Haziran 2018 tarihinde tüm ilçelerimizde merkezi olarak yapılmıştır. Bu sınavlara katılan öğrencilerimizden cevap kâğıdı üzerine T.C Kimlik Numarasını, Öğrenci Numarasını ve Salon Numarasını kodlamayan, eksik veya hatalı kodlama yapan öğrencilerin sınavlarının gerçersiz sayılacağı yazılı ve sözlü olarak belirtilerek öğrencilerden imza alınmıştır ve sınav notları GİRMEDİ olarak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bildirilmiştir.

Buna rağmen HARUZEM sınavlarına katılan öğrencilerimizin yaklaşık %2'si T.C Kimlik Numarasını, Öğrenci Numarasını veya Salon Numarasını kodlamamış veya, eksik veya hatalı olarak kodlama yapmıştır.  Bu öğrencilerimizin mağdur olmaması için sadece 2017-2018 Bahar Döneminde ilk ve son kez olmak üzere HARUZEM tarafından tüm sınavların cevap optik formları tekrar değerlendirilecek olup bu öğrencilerin ara sınav, yarıyıl sonu ve bütünleme sınav notları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına iş bu duyuru tarihinden 25 Temmuz tarihine kadar bildirilecektir.

Uzaktan Öğretim Ücreti, Ders Materyali ve Ders Materyali Ücreti Yatırma Süresi, Uzaktan ve Yüzyüze Ders Kayıt Dilekçe Süreleri 19 Ekim 2018 - 17:00'a kadar uzatılmıştır.

Uzaktan Öğretim Ücreti: 14,25 TL
Ders Materyali Ücreti: 5,75 TL