YDS Hazırlık Kursu - Örnek Dersi
Harran Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından uzaktan öğretim yoluyla verilecek olan YDS Hazırlık Kursu ile Yabancı Dil Sınavı İçin Sesletim, Biçim Bilgisi, Köken vb. HARUZEM'e ait stratejiler hakkında bilgi vermek için örnek bir ders hazırlanmıştır. Örnek dersimiz ile sözcükleri doğru nasıl seslendirileceği, yapım eki ile bir den fazla sözcüğün nasıl hızlı bir şekilde öğrencileceği, köken bilgisi ile öğrencilerde sözcüklerin anısının nasıl oluşturulabileceği gösterilmiştir. HARUZEM tarafından hazırlanmış olan YDS Hazırlık Kursu için Örnek Dersi izlemek için lütfen tıklayınız.

Örnek Ders

Öğrenim Ücreti, Ders Materyali ve Ders Materyali Ücreti Yatırma Süresi, Uzaktan ve Yüzyüze Ders Kayıt Süreleri 28 Eylül 2018 - 17:00'a kadar uzatılmıştır.

Öğrenim Ücreti: 14,25 TL
Ders Materyali Ücreti: 5,75 TL