1- Öğrenme Yönetim Sistemi (Moodle) Kullanma Kılavuzu
2- OneDrive Uygulamasına Dosya Yükleme Kılavuzu
3- Öğrenme Yönetim Sistemine Ödev Tanımlama Kılavuzu
4- Sınav İşlemleri Sisteminde Randevu ve Soru Yükleme İşlemleri (Çevrimiçi Sınavlar için)
    a. Çevrimiçi Sınav İşlemleri Sistemi Kullanma Kılavuzu için tıklayınız.
    b. Çevrimiçi sınavlara ilişkin soru şablonu için tıklayınız.

Soru şablonuna ilişkin açıklamalar:
        - Soru şablonunda çoktan seçmeli(a), kısa cevaplı (b) ve açık uçlu (c) sorulara yönelik birer soru şablonu yer almaktadır. Tercih etmediğinizi soru türünü silerek, kullanacağınız soru türü satırını soru sayısınca çoğaltınız.
        - Soru şablonunda yer alan hafta seçeneği isteğe bağlıdır. İlgili sorunun izlenceye göre hangi haftanın konusu olduğu yazılabilir.
        - Soru şablonunda yer alan süre seçeneği isteğe bağlıdır. İlgili sorunun cevaplanması gereken süre saniye olarak yazaılabilir. Öğretim elemanına sınavın toplam süresi hakkında fikir verebilecektir.
        - Belirtilen hususular dışında, şablonda herhangi bir değişikliğe kesinlikle gidilmemelidir. Aksi takdirde soruların sınav ekranında bozuk bir görünümle öğrenciye sunulma ihtimali doğacaktır.

Çevrimiçi (Online) Sınavlar İçin Sınav İşlemleri Sistemi  http://sis4.harran.edu.tr/

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (MOODLE)

*Giriş linki: ue.harran.edu.tr
*Öğrenciler için kullanıcı adı ve şifre, öğrenci otomasyon sistemi (OBS) giriş bilgileriyle entegre çalışmaktadır. OBS'de yaptığınız şifre değişikliğinde moodle şifreniz de otomatik olarak değişmektedir.
(Giriş yaptıktan sonra e-posta adresinizi kontrol ederek gerekiyorsa güncelleyiniz)
*Ödev türü sınavlar öğrenme yönetim sistemi üzerinden yapılmaktadır.

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRETİMSEL DÜZENLEME TALEP FORMU

Değerli öğrenciler,
Uzaktan eğitimde erişilebilirliği artırmak amacıyla sizlerden gelen talepleri önemsiyoruz. Bu nedenle aşağıda yer alan linke tıklayarak uzaktan eğitim sürecinde derslere ve sınavlara yönelik taleplerinizi içeren kısa formu doldurabilirsiniz.