Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II, Türk Dili-II ve Yabancı Dil-II

HARUZEM bünyesinde yürütülen Rektörlük Servis Derslerinin ara sınavları online ve yüz yüze olma üzere iki şekilde yapılacaktır. Bu kapsamda dersleri uzaktan eğitim yoluyla alan öğrencilerimizin ara sınavları online olarak, dersleri yüz yüze alan öğrencilerimizin ara sınavları ise yüz yüze şekilde gerçekleştirilecektir.
*Derslerden bazılarını uzaktan, bazılarını yüz yüze almış öğrencilerimiz ise uzaktan aldığı dersler için online, yüz yüze aldığı dersler içinse yüz yüze sınavlara girecektir.
*Öğrencilerimiz ara sınavlarda dönemin ilk 8 haftasında işlenen konulardan sorumlu tutulacaktır.
*Online sınavlar belirtilen tarih aralığında sürekli erişime açık olacaktır.
*Yüz yüze sınav saatleri, sınav salonları ve salon öğrenci listeleri en kısa sürede ilan edilecektir.

Online sınav kuralları ve sistem erişim bilgileri için tıklayınız

Sınav Takvimi:
Sınav Türü Tarih Sınav Yeri
Online Sınavlar Başlangıç: 24 Nisan 2024 / 09:00
Bitiş         : 26 Nisan 2024 / 21.00
Yüz Yüze Sınavlar 26 Nisan 2024 Osmanbey Kampüsü / Merkezi Derslikler

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (MOODLE)

*Giriş linki: ue.harran.edu.tr
*Öğrenciler için kullanıcı adı ve şifre, öğrenci otomasyon sistemi (OBS) giriş bilgileriyle entegre çalışmaktadır. OBS'de yaptığınız şifre değişikliğinde moodle şifreniz de otomatik olarak değişmektedir.
(Giriş yaptıktan sonra e-posta adresinizi kontrol ederek gerekiyorsa güncelleyiniz)
*Ödev türü sınavlar öğrenme yönetim sistemi üzerinden yapılmaktadır.

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRETİMSEL DÜZENLEME TALEP FORMU

Değerli öğrenciler,
Uzaktan eğitimde erişilebilirliği artırmak amacıyla sizlerden gelen talepleri önemsiyoruz. Bu nedenle aşağıda yer alan linke tıklayarak uzaktan eğitim sürecinde derslere ve sınavlara yönelik taleplerinizi içeren kısa formu doldurabilirsiniz.